donderdag

17 december

Het sociaal fonds van Facilicom: collega’s helpen collega’s

Een nieuwe bril. Best duur, door die speciale glazen die je nodig hebt. Of een beugel voor je dochter bij de orthodontist. Een flinke rekening de komende jaren. Terwijl je financieel al niet echt ruim zit. Herken je die situaties? Misschien wel. Wij ook.

Daarom hebben we bij Facilicom een sociaal fonds. Het fonds is er om collega’s die niet heel ruim bij kas zitten te helpen in dit soort situaties. Helpen doen we met z’n allen: door donateur van het fonds te worden.

Bijna de helft van onze medewerkers doet al mee. Jij nog niet? Voor het bedrag hoef je het niet te laten. Als donateur wordt er elke vier weken een bedrag van € 1,16 van je salaris ingehouden. De bijdrage wordt automatisch via je salaris verrekend. Ook de werkgeversbijdrage is € 1,16 per vier weken. Zo bouwen we samen een buffer op die onze collega’s een financieel steuntje in de rug kan geven. Vul het contactformulier in en word donateur!

Wil je een beroep doen op het sociaal fonds?

Stuur dan een e-mail naar sociaalfonds@facilicom.nl, vermeld je naam, je bedrijfsonderdeel en waarvoor je een vergoeding wilt. Zij nemen dan contact met je op.