Gom

Gom zet nieuwe stappen als sectorspecialist

Het team van Gom Hospitality dat werkzaam is bij NH Amsterdam Schiphol Airport werd bij de Global Service Awards 2019 uitgeroepen tot Schoonmaakteam van het Jaar. Dat is een prachtige erkenning van de toegevoegde waarde die onze sectorgespecialiseerde schoonmaak creëert voor de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Onder de noemer Gom Sterker en Beter gaan we ons de komende periode verder ontwikkelen als sectorspecialist. We verdiepen ons nog meer in de branches die we ontzorgen, zodat we precies weten wat onze klanten nodig hebben. We zetten daarnaast alles op alles voor een excellente uitvoering. Het excellente sectorspecialisme waarop we focussen, betekent dat we uitblinken als een lerende en wendbare organisatie, die inspeelt op veranderingen in de markt en medewerkers uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Vitaliteit is daarom een belangrijke pijler van ons ontwikkelprogramma. Samen kunnen we dan elke dag onze positie als sectorspecialist waarmaken.

SUCCESCASE

Betere dienstverlening en hogere marges dankzij verdere professionalisering

De facilitaire medewerkers van Gom die aan de slag zijn op verschillende locaties van onderzoeksinstituut TNO beschikken over steeds meer kwaliteiten en competenties, die de opdrachtgever ook verwacht. Het profiel van de schoonmaakspecialisten is daarmee zwaarder geworden. Hoe zorgen we dat we altijd de juiste medewerkers beschikbaar hebben - en dat daar ook de juiste vergoeding tegenover staat?

Gom is met TNO in gesprek gegaan over het gewenste profiel voor de facilitaire medewerkers. Vervolgens hebben we afspraken gemaakt over de inzet en vervanging van personeel dat aan de functie-eisen voldoet. Zo nodig zorgen we voor extra opleiding van medewerkers, en werven we nieuwe talenten. Bovendien nemen we TNO ook de professionalisering uit handen van de eigen facilitaire medewerkers en de externe inhuur.

Met onze werkwijze leveren we de klant niet alleen betere diensten, maar tonen we ons ook een deskundige en proactieve partner van TNO. Daarnaast hebben we een forse margeverbetering voor het account gerealiseerd.