Service van scherm tot aan huis

Facilicom@Home is een digitale thuiswerkservice om werknemers te ontzorgen. Facilicom@Home is niet alleen flexibel inzetbaar. Ook de uitvoering is aanpasbaar aan de wensen van de werkgever: as-a-service of als white label, met je eigen bedrijfsnaam. Hoe gaat dat in zijn werk?

Persoonlijk tegoed

Als werkgever stel je iedere werknemer een voucher beschikbaar voor het bedrag dat hij of zij aan een thuiswerkplek kan besteden. Zo heeft je medewerker keuzevrijheid en houd jij grip op de kosten. Zo kan iedereen binnen het platform van Facilicom@Home worden voorzien in een productieve en gezonde werkomgeving. Natuurlijk staan individuele behoeften voorop: je mensen kunnen rekenen op de persoonlijke begeleiding van onze eigen facilitaire experts.

Als een werknemer inlogt op het platform, wordt hij of zij stap voor stap begeleid bij het maken van de juiste keuzes binnen het besteedbare bedrag. Ervaart iemand momenteel fysieke klachten? Dan kijken we mee naar het juiste ergonomische bureau of de stoel. Stoort het netwerk continu tijdens het videobellen? Ook dat nemen we mee. Of kampt de werknemer met persoonlijke uitdagingen bij het op afstand werken? Dan kan een individueel consult van een thuiscoach de oplossing zijn. Zo doen we er alles aan om medewerkers gezond, productief en plezierig thuis te laten werken. De investering betaalt zichzelf hiermee terug.

Bestelproces

Zijn de juiste middelen gekozen en besteld? Dan maken we een afspraak met de medewerker voor de complete inrichting en installatie thuis. Wij verzorgen alles, de werknemer heeft er geen omkijken naar – hooguit het regelen van een kopje koffie voor de monteur. Onderdeel van de plaatsing is ook een persoonlijk advies over een ergonomisch verantwoorde zitpositie en een optimaal gebruik van middelen. Zijn onze monteurs klaar, dan kan het werk voor je medewerkers beginnen. En zijn er na levering nog vragen? Dan staan onze supportmedewerkers telefonisch en via e-mail klaar om elke vraag te beantwoorden.

Maximale return on investment

Productieve, gezonde en betrokken werknemers verdienen zichzelf terug. Daarom bieden we keuzevrijheid in ons assortiment en begeleiden we medewerkers bij het maken van de juiste selectie. Daarnaast monitoren we op meerdere meetmomenten productiviteit, werkgeluk, vitaliteit en betrokkenheid van de gebruiker: een nulmeting bij de start, een meting na de bestelling en de meting na drie maanden gebruik. Op het platform zie je overzichtelijk dat Facilicom@Home een goede investering is.

De voordelen van onze thuiswerkservice

  • De juiste begeleiding in samen stellen van thuiswerkondersteuning
  • Een eenvoudig (online) bestelproces
  • Complete service aan huis: bezorging, montage en (eventueel) advies in één
  • Een investering die zich terug verdient in productieve, gezonde en betrokken medewerkers
  • Monitoring van productiviteit, werkgeluk en vitaliteit