Broccolischotel

by Vincent Tegelaar

Ingrediënten voor 3 a 4 personen

2 stronken Broccoli 450 gr kipfilet 450 gr Hollandse aardappelschotel 300 ml champignonsoep Zakje geraspte kaas

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden
  2. Snij de broccoli in stukjes, kook ze ongeveer 16 min.
  3. Snij de kipfilet in stukjes, braad ze in wok olie bruin.
  4. Als de kipfilet klaar is afgieten, leg ze in een ingevette ovenschaal.
  5. Bak de aardappelschotel in een koekenpan, met een beetje boter. Als ze mooi bruin gebakken zijn, afgieten en leg ze op de kipfilet in de ovenschaal.
  6. Giet de broccoli af, verdeel ze over de aardappelschotel. Verdeel dan de champignonsoep over de broccoli, dan de geraspte kaas eroverheen.
  7. Doe de broccolischotel in de voorverwarmde oven van 200 graden ongeveer 30 min.
  8. Als de schotel gaat bubbelen en de kaas bruin word is de broccolischotel klaar.

Eet smakelijk!