Broccolischotel
by Vincent Tegelaar
Ingrediënten voor 3 a 4 personen
2 stronken Broccoli 450 gr kipfilet 450 gr Hollandse aardappelschotel 300 ml champignonsoep Zakje geraspte kaas
Bereiding
- Verwarm de oven op 200 graden
- Snij de broccoli in stukjes, kook ze ongeveer 16 min.
- Snij de kipfilet in stukjes, braad ze in wok olie bruin.
- Als de kipfilet klaar is afgieten, leg ze in een ingevette ovenschaal.
- Bak de aardappelschotel in een koekenpan, met een beetje boter. Als ze mooi bruin gebakken zijn, afgieten en leg ze op de kipfilet in de ovenschaal.
- Giet de broccoli af, verdeel ze over de aardappelschotel. Verdeel dan de champignonsoep over de broccoli, dan de geraspte kaas eroverheen.
- Doe de broccolischotel in de voorverwarmde oven van 200 graden ongeveer 30 min.
- Als de schotel gaat bubbelen en de kaas bruin word is de broccolischotel klaar.
Eet smakelijk!