Broccolitaart

by Claudia

Ingrediënten voor 4 personen

500 gr broccoli 5 plakjes bladerdeeg 4 eieren Zakje geraspte kaas 2 uien 250 gr ham blokjes Paprikapoeder Peper en zout

Bereiding

  1. Laat 5 plakjes bladerdeeg ontdooien.
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes.
  3. Kook ze 5 minuten in water met zout.
  4. Daarna afgieten en laten uitlekken.
  5. Snij de uien in blokjes en fruit ze in de koekenpan.
  6. Voeg een theelepel paprikapoeder toe en wat peper.
  7. Doe de ham blokjes erbij.
  8. Voeg 1 voor 1 de eieren toe.
  9. Doe de helft van de kaas erbij en door roeren.
  10. Doe de broccoli in een ovenschaal.
  11. Verdeel het mengsel van ui, kaas en ei over de broccoli.
  12. Dek het af met e plakjes bladerdeeg en strooi de rest van de kaas erover.
  13. Bak het 30 a 35 minuten in de oven op 200°.

Eet smakelijk!