Gevulde dadels met geitenkaas en pancetta
by Wilco van Doorn
Ingrediënten
10 verse dadels 100 gr zachte geitenkaas 10 dunne plakken pancetta 1 kleine bosje platte peterselie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Maak een snede over de lengte van de dadels. Haal de pit eruit.
- Vul nu de dadels met geitenkaas. Duw de kaas er goed in zodat ze lekker vol gevuld worden.
- Neem een plakje pancetta en wikkel deze ronde de gevulde dadel.
- Leg de dadels in een ovenschaal en zet deze boven in de oven voor ongeveer 4 minuten op 220 °C. Kijk na 4 minuten of de dadels een beetje gekarameliseerde randjes hebben en dat de pancetta lekker krokant is gebakken. Zo niet, laat ze dan nog even in de oven!
Dit recept is van South & Pepper en terug te vinden op www.southandpepper.com.
Eet smakelijk!