Paprikaprutje met een frisse salade

by Nicolien Peters

Ingrediënten

1 ui 400 gr kipdijvlees 1 rode, 1 gele, 1 groene paprika 250cc kipbouillon 1 eetlepel milde paprikapoeder 1 theelepel tomatenpuree 2 eetlepels crème fraiche 250 gr farfalle of fusilli pasta Zout en peper Boter

Voor de salade:

2 el olie 1 el balsamico azijn 1 el gembersiroop Veldsla, ijsbergsla, rucola, Geroosterde pijnboompitten Miniballetjes mozzarella

Bereiding

  1. Pasta koken ( harde pasta gedurende 10 minuten; verse paste 4 minuten).
  2. Snipper ui en fruit deze boter voeg paprika poeder toe
  3. Vervolgens kipdijvlees toevoegen, peper en snufje zout toevoegen.
  4. Als de kippendij rondom is aangezet paprika toevoegen en gedurende 7 minuten op middelhoog vuur laten staan.
  5. Kipbouillon toevoegen, crème fraiche en tomatenpuree, goed doorroeren op laag vuur.
  6. Eventueel nog beetje paprika toevoegen.

Eet smakelijk!