Paprikaprutje met een frisse salade
by Nicolien Peters
Ingrediënten
1 ui 400 gr kipdijvlees 1 rode, 1 gele, 1 groene paprika 250cc kipbouillon 1 eetlepel milde paprikapoeder 1 theelepel tomatenpuree 2 eetlepels crème fraiche 250 gr farfalle of fusilli pasta Zout en peper Boter
Voor de salade:
2 el olie 1 el balsamico azijn 1 el gembersiroop Veldsla, ijsbergsla, rucola, Geroosterde pijnboompitten Miniballetjes mozzarella
Bereiding
- Pasta koken ( harde pasta gedurende 10 minuten; verse paste 4 minuten).
- Snipper ui en fruit deze boter voeg paprika poeder toe
- Vervolgens kipdijvlees toevoegen, peper en snufje zout toevoegen.
- Als de kippendij rondom is aangezet paprika toevoegen en gedurende 7 minuten op middelhoog vuur laten staan.
- Kipbouillon toevoegen, crème fraiche en tomatenpuree, goed doorroeren op laag vuur.
- Eventueel nog beetje paprika toevoegen.
Eet smakelijk!