Parelcouscous met spekjes

by Shirley Krootjes

Ingrediënten voor 4 personen

300 g parelcouscous 100 g gerookte spekreepjes 400 g verse spinazie 300 g diepvries tuinerwten (ontdooid) 90 g koelverse pestospread

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous volgens de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan.
  2. Bak de spekreepjes al omscheppend in 8 min. knapperig en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Laat in het achtergebleven bakvet de spinazie 1 min. omscheppend slinken.
  4. Giet de gekookte parelcouscous en de tuinerwten erbij en bak nog 1 min. mee.
  5. Roer de uitgebakken spekjes en pestospread erdoor. Maak het af met een beetje peper en eventueel zout.

Dit recept is van Albert Heijn en is terug te vinden op www.ah.nl/allerhande.

Eet smakelijk!