Wraps met falafel

by Laura Stein

Ingrediënten voor 4 personen

4 volkoren wraps 200 gr falafel 20 gr munt 100 gr feta 1 teentje knoflook 1 kwart komkommer 5 el Griekse yoghurt 100 gr granaatappelpitjes

Bereiding

  1. Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de falafel 3 minuten.
  2. Snijd ondertussen de munt fijn en verbrokkel de feta.
  3. Pel en pers vervolgens het teentje knoflook. Maak dunne plakjes van de komkommer
  4. met behulp van een dunschiller of kaasschaaf.
  5. Meng de knoflook en de komkommer met de Griekse yoghurt en breng op smaak met en snufje peper en zout.
  6. Verdeel 1 eetlepel van de yoghurtsaus over een wrap. Beleg dit met de falafel, de munt, de feta en de granaatappelpitjes.
  7. Vouw je wrap dicht en vul de overige wraps. Heb je nog wat over? Ook lekker als lunch voor de volgende dag!

Dit recept is van Chickslovefood en is terug te vinden op www.chickslovefood.com.

Eet smakelijk!