Waarom De Uitdaging dit jaar nóg belangrijker is

Iets betekenen voor een ander. Je deed er altijd al iets goeds mee. Maar zeker in een tijd als deze. Meer mensen dan ooit zijn afhankelijk van de hulp van anderen. Daarom daagt de Facilicom Foundation je uit om ook iets voor een ander te doen: tijdens De Uitdaging in juni.

Een dag of een dagdeel van je tijd. Meer vragen we niet van je. Maar wat je doet in die tijd is ongelooflijk waardevol. Niet alleen doordat je werk doet dat anders misschien wel blijft liggen. Vooral doordat je kwetsbare mensen laat zien dat ze er niet alleen voor staan. Die paar uurtjes van jouw tijd maken een groot verschil. Hoeveel? Lees de ervaringen van je collega’s in deze Update en je weet genoeg.

Kies uit. Schrijf in. Doe mee!

Ook dit jaar kun je weer kiezen uit een veelheid van activiteiten. Bij jou in de buurt, aansluitend bij wat jij leuk vindt om te doen. Vorig jaar namen zo’n 300 collega’s De Uitdaging aan. Is het heel uitdagend om te zeggen dat we dit jaar voor de 500 gaan? Daarom telt ook jouw deelname. We zien je inschrijving graag tegemoet!