Inspiratietoolbox

leiderschap

tijdens crisis

Training

GoodHabitz

Tijdens deze crisis zitten we veel meer thuis dan dat we zijn gewend. Maar, dit is geen reden om stil te zitten. Misschien heb jij nu juist tijd om jezelf te ontwikkelen of bepaalde skills te verbeteren. Zo kun je blijven groeien in wat je kunt of juist kennis opdoen over nieuwe dingen. Via het online trainingsplatform GoodHabitz zijn voor iedere Facilicom medewerker gratis training te volgen.

Bekijk hier het gehele overzicht van trainingen op de website van GoodHabitz.

Wil je een training volgen? Log in op het medewerkersportaal, klik links in het menu op opleidingen en vanaf daar wordt je doorverwezen naar het Learning Management System (LMS). Als je daar op Mijn E-learning klikt vind je de trainingen van Goodhabitz. Veel succes!

Tips!

Leve de leider! Deze training is voor iedereen die wil inspireren. Die positief wil beïnvloeden. Die aan de slag wil gaan met de zeven eigenschappen van effectief leiderschap, opgesteld door Stephen R. Covey. In deze training neem je jouw eigen leiderschapskwaliteiten kritisch onder de loep en onderzoek je op welke punten jij jezelf nog kunt verbeteren.

Online samenwerken. Hoe werk je efficiënt online? En hoe zorg je voor collegialiteit en betrokkenheid? Ontdek het in de training ‘Online samenwerken’.

Vitaliteit. Deze training is voor iedereen die alles uit zijn leven wil halen en stressklachten wil voorkomen of verminderen. In deze training zoomen we daarom in op ons eigen lichaam. Je gaat aan de slag met gezond eten, beter slapen én meer bewegen. Want die drie gebieden zorgen voor een opwaartse spiraal.

Mindfulness. Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment. Dat is mindfulness. Iets voor jou?

Ga je met de trainingen van GoodHabitz aan de slag, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Met ruim 150 titels zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daar heeft GoodHabitz iets op bedacht: de GoodScan. Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.