Hoe behoud ik mijn hoge hospitality-niveau in een tijd van hybride werken?

Herken je een van deze situaties?

  • ‘Onze medewerkers zijn steeds meer thuis of op andere locaties gaan werken. Waar blijft mijn hospitality-gedachte?
  • ‘Bezoekers komen niet altijd meer fysiek langs door digitale conferencetools. Zo ervaren ze niet hoe gastvrij we eigenlijk zijn.’

Hospitality was ooit het domein van de entree. Maar nu je medewerkers of bezoekers daar niet meer elke dag langs komen, kun je hen niet altijd meer gastvrij tegemoet treden. Tenzij je ervoor kiest om in een hybride werkomgeving slimme technologie voor je te laten werken.

De belofte van Embrace

Smart Hospitality creëert mogelijkheden voor hospitality als bezoekers of medewerkers niet langer meer fysiek naar een pand komen of mensen thuis werken.

Hieronder zie je hoe onze oplossing wordt vormgegeven. Wil je meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Creëer meer hospitality-momenten in een hybride werkomgeving

Of kantoor of thuis, ook in hybride werkomgevingen kun je je hospitality-niveau op peil houden. En door ‘hybride denken’ zijn er ook mogelijkheden voor plekken waar hospitality voorheen minder eenvoudig was: bij iedere ingang van het gebouw of op sublocaties, op verschillende plekken in het pand en zelfs via de intercom. In het Smart Hospitality concept creëert Embrace een virtuele receptie: een ‘hybride’ hostess die inzetbaar is voor omni-channel hospitality.