Happy Ninja’s bezorgen geluksmomenten


Om ons gevoel van trots te versterken én uit te dragen, waren tijdens de Week van de Werkgeluk Happy Ninja’s actief. Misschien heb je ze wel voorbij zien komen op hun speciale missie om geluksmomentjes te bezorgen bij collega’s die hiervoor genomineerd waren. Er kwamen maar liefst 300 inzendingen binnen, waarvan er 100 zijn uitgevoerd. Dus reisden de Happy Ninja’s het hele land door en deelden bloemen en cadeaus uit, organiseerden een voetbalwedstrijdje en transformeerden een kantoortuin tot een tropisch vakantieoord. Maar, ze bezorgden vooral geluk...

Keigoed

Bij Martje Geertje van het Buurtteam in Utrecht. Omdat ze een kei is in haar werk en altijd voor iedereen klaarstaat en gek is op lezen, verrasten de Happy Ninja’s haar met een boekenbon.


Klik hier voor een video Martje Geertje in Utrecht-Lunetten.

Drop

Annette de Wit van Trigion Brand en beveiligingstechniek trof tijdens haar lunchwandeling ineens een pot drop aan op een bankje voorzien van een bedankje. Verrassing van een Happy Ninja die zich schuilhield in de bosjes.

Proost!

Laila Vogelezang van De ZorgCentrale.nl genoot samen met haar collega’s van een wel heel bijzonder pauzemoment: op een luchtbed met een fruitcocktail in de hand.

Cadeauregen

Een groot aantal personen werd door de Happy Ninja’s verwend met passende cadeaus.