Facilicom@Home thuis op de zaak

Een thuiswerkplek creëren is altijd maatwerk. En dat maatwerk zit ook al in het concept van Facilicom@Home. Je kunt de service modulair inzetten, in drie varianten. Bij het eerste ligt het accent op goed ergonomisch en productief werken, Premium maakt de werkplek thuis comfortabeler en luxer.

Later in 2021 volgt de uitgebreide versie Happy@Home: een compleet programma (van een klusvrij huis, vers en gezond eten en drinken 24/7, veiligheid in huis, tiny office as-a-service in je tuin) om het werk- en woongeluk van werknemers thuis te optimaliseren.

We hebben expertise over de fiscale en juridische consequenties. Wij geven hier praktisch advies over en zorgen dat dit binnen de organisatie volgens wet- regelgeving of ruling van aangesloten belastingadviseur goed geregeld is.

We zijn helder over de financiële afwikkeling en kunnen gespecificeerde facturen sturen.

Onze consultants - en ja, ook die werken thuis - gaan open en eerlijk het gesprek met je aan.

Hoe ziet het nieuwe hybride werk model eruit?

  • Wat is de huidige bedrijfssituatie? En welke terugkeer wens je als organisatie?
  • Welke learnings worden omgezet naar nieuwe kansen?
  • Hoe servicen wij een gezonde en productieve thuiswerkomgeving?
  • Wat wordt de ideale functie van kantoor?

Zijn de afgelopen maanden een kans, risico of tijdelijk ongemak geweest? Welke terugkeer wens je voor de organisatie? Welke learnings worden omgezet naar nieuwe kansen? Als consultants zijn we ook de vraagbaak voor ‘hybride based working’, het nieuwe werken dat los staat van welke locatie dan ook. Dat advies verheldert. Dat advies geeft vooral houvast om effectief in te spelen op de veranderingen in werksituaties.