Over Happy people make happy people

Als er iets is waar je mensen blij mee maakt, dan is het met mensen die zelf blij zijn. Klopt! Toch zijn er meer redenen om voor deze slogan te kiezen.

Mensen inspireren

Om met de belangrijkste reden te beginnen: Happy people make happy people sluit aan bij de missie die we als divisies vorig jaar hebben geformuleerd: Samen werken aan een inspirerende werkomgeving voor iedereen. Al die dingen waar we met elkaar zo druk mee zijn, die zijn bedoeld om andere mensen blij te maken en te inspireren. Daar leggen we met de slogan nog meer nadruk op.

Vele bedrijven, één Facilicom Group

We zijn een groot bedrijf. Dat is mooi, want we hebben veel in huis. Daardoor hebben we de markt veel te bieden. De slogan is een verbindend element. Het laat zien: we zijn verschillend, maar al die verschillende bedrijven vormen één Facilicom Group. Een prachtig schoon schoolgebouw, een veilige werkplek, een kantoor dat van alle gemakken is voorzien. Met elkaar maken we Nederland schoner, mooier en gezonder.

Tweerichtingsverkeer

Een inspirerende werkomgeving vraagt ook dat we goed voor elkaar zorgen, als collega’s onderling, maar ook als werkgever. Met onze nieuwe slogan onderstrepen we dit. Het is niet voor niets dat op de foto’s collega’s te zien zijn. Als je wilt laten zien dat het om mensen gaat, wat is er dan mooier om daarin je eigen medewerkers een hoofdrol te geven?

"Als er iets is waar je mensen blij mee maakt, dan is het met mensen die zelf blij zijn."

Exploring the world

Happy people make happy people is meer dan een payoff. Je kunt het echt zien als een belofte aan onze klanten en aan elkaar. Daar moeten we dus ook samen inhoud aan geven. En dat gaan we doen! Nu al zie je Happy people op verschillende manier terug.

Het personeelsblad heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen, en een bijpassende naam. Als het goed is heb je die afgelopen weekend al ontvangen!

De website Facilicom.nl is opgefleurd met nieuwe fotografie. Ook ons verhaal vertellen we daar op een manier die goed bij de missie en slogan aansluit. Neem er zeker een kijkje.

Er zijn banieren ontwikkeld met foto’s van collega’s. Je vindt ze op de verdiepingen aan de Karel Doormanweg, en bij de divisies op kantoor. Op de vestigingen in het land zijn muffins bezorgd, zo vieren we het feest met iedereen.


Vandaag is de eerste Happy-dag. Dat gaan we vaker doen om zo elkaar op een feestelijke manier te inspireren bij het werk wat we doen.