ONDERHOUD

GEBOUWBEHEER & ENERGIEMANAGEMENT OP AFSTAND

Facilicom Solutions helpt met het inspecteren van gebouwen (zoals kantoren, scholen etc.) die nu niet of nauwelijks in gebruik zijn. In tegenstelling tot reguliere openingstijden is er nu geen overlast van onze activiteiten. Om onnodige energiekosten te voorkomen raden wij aan om installaties te blijven controleren.

Het gebouwbeheersysteem van Facilicom Solutions controleert de installaties, zorgt dat ze afschakelen en eens per week opstarten ter controle. De voordelen hiervan zijn:

  • Energiebesparing door onnodig gebruik - Vorstbeveiliging luchtbehandeling blijft actief
  • De installatie blijft draaiende en voorkomt vastzitten van onderdelen - Storingen worden nog steeds gemeld, waardoor bij opstarten geen verrassingen
  • Temperatuur en vochtigheid blijft binnen acceptabele normen (voorkomt schimmelvorming)

Daarnaast kan Facilicom Energiemanagement met energiebewaking en registratiesysteem op afstand uw gebouwen in Nederland monitoren en van een advies voorzien zodat uw gebouwen effectief omgaan met energieverbruik. Dit kan ook resulteren in een reductie in kosten.

Werkzaamheden op afstand

  • Energielabel: Het berekenen van een energielabel kunnen wij voor het grootste deel op afstand verzorgen en daarna de opname op locatie doen zonder persoonlijk contact.
  • Energie audit: De deadlines van energie audits lopen tijdens deze crisis door tot 31 december 2020. Voor deze audits is er veel bedrijfsinformatie nodig, kunnen we u ondersteunen in het ophalen van deze informatie. Zo kunt zich alsnog voorbereiden op de audit en aan de deadline voldoen.
  • Erkende maatregelen: Ook de erkende maatregelen nemen wij voor u op, daarbij is het wel belangrijk dat de consultant toegang krijgt tot de gewenste ruimtes.

Contactpersoon

Gebouwbeheerssysteem Michel Maassen teamleider Gebouwautomatisering T 06 10 53 19 27 E MMaassen@breijer.nl

Energiemanagement Monica Gaastra consultant Energietransitie T 06 82 70 14 42 E MGaastra@Facilicom.nl