Ook een aanvraag doen of iets voorstellen?

Zie je iets in je eigen omgeving dat ook wel een financieel zetje in de rug kan gebruiken? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een project aan te dragen. Of geef de Foundation een tip als je ergens op stuit en je denkt dat een bijdrage iets kan betekenen.

Heb je een tip voor een project of initiatief? Stuur die naar info@facilicomfoundation.nl of neem contact op met één van de managers van de Facilicom Foundation.

Mayela van Walsum

Met trots kijk ik terug op 2021, wat hebben wij met de Facilicom Foundation dankzij jullie aanvragen én jullie vrijwillige inzet weer vele stichtingen en mensen blij mogen maken! Het is gaaf om te zien hoe maatschappelijk betrokken jullie zijn en dat wij, als Facilicom Foundation, jullie daarin kunnen faciliteren. Wil jij weten wat jij (nog meer) kan bijdragen? Stuur mij gerust een bericht via mvwalsum@facilicomfoundation.nl

Monica Gaastra

Het is geven en nemen in het leven en ik vind het prachtig dat de Facilicom Foundation bestaat uit geven! Daarbij ervaar ik zelf dat naast de donaties, het vrijwilligerswerk je een gevoel geeft dat je ertoe doet. Dus eigenlijk help je een ander en word je er zelf gelukkiger van. Kortom, weer geven en nemen in het leven! Wil je meer weten over hoe je anderen kunt helpen vanuit de Facilicom Foundation? Neem dan gerust contact met mij op via mgaastra@facilicomfoundation.nl.