Deze update is helemaal voor jou. Omdat we het belangrijk vinden om je mee te nemen in wat ons bezighoudt, en om ook mooie resultaten van het afgelopen jaar met je te delen. Onze missie is en blijft dat iedereen mag meedoen. Beren en leeuwen op de weg naar werk zijn altijd te vinden. Maar waarom zou je daar je energie in stoppen!? Bij Buitengewoon pakken we de zaken net wat anders aan. Wat dit in 2021 heeft opgeleverd laten we je graag zien.

DIT WAS 2021

ZO STAAN WE ER VOOR. ZO GAAN WE DOOR.

Natuurlijk is afgelopen jaar voor Buitengewoon net als voor iedereen een taai coronajaar geweest. Maar hé, we zijn er nog! En meer dan dat, we konden blijven groeien. In onze rol. In de samenwerking met belangrijke partners binnen en buiten Facilicom Group. En niet te vergeten, in het aantal mensen dat wij naar echt, betaald werk mochten begeleiden. Daar zit’m de kneep, en daar zit ook de kracht van wat we doen.

GROEN LICHT VOOR JOBCOACHING

In ons ‘uppie’ bereiken we weinig. We zijn daarom bijzonder trots op de partners en projecten, en op de plannen waarmee we samen het verschil maken. Kijk bijvoorbeeld naar de energie van Club Impact waarmee we binnen de divisies van de Facilicom-familie het vuur van sociale impact verder aanwakkeren. De doorontwikkeling van ons aanbod is ander mooi nieuws. Zo kwam er groen licht om op een eigenzinnige wijze jobcoaching in eigen huis te ontwikkelen. Een belangrijke investering, omdat we zo het succes van plaatsingen verder vergroten.

GEWELDIGE SUPPORT

In een uiterst onzekere tijd is ons mandaat als sociale onderneming volledig overeind gebleven. We zijn ons ervan bewust dat dit bepaald niet vanzelfsprekend is. Het getuigt van een duidelijke koers binnen Facilicom Group dat wij de armslag en het vertrouwen krijgen. Er spreekt ook waardering uit voor de resultaten die we boeken, en dat zien we dan ook als een geweldige support. We doen graag ook een beroep op jouw motivatie en inspiratie om samen nog meer rendement uit onze inspanningen te halen. Zeker is: de gevoelde noodzaak van inclusiviteit is ‘here to stay’. Als dat niet Buitengewoon is.