2022

2021 was dus gevuld met toffe projecten, inspirerende samenwerkingen én impact – niet niks, toch!? Wij krijgen er energie van en gaan in 2022 daarom onverminderd door met onze strijd voor inclusie. Want met onze buitengewone aanpak overbruggen we de afstand tot echt werk voor gewone mensen. Voor minder doen we het niet. En we nodigen je uit om mee te doen. Want mét jou maken we nog meer banen waar. Benieuwd wat er in 2022 op de planning staat? Hieronder een paar sneak peaks:

  • Hoezo rustig opstarten met ons nieuwe bedrijfsonderdeel Jobcoaching? Dan ken je ons nog niet! Inmiddels is onze derde jobcoach al van start gegaan: Gom-collega Ismeta Dogic maakte de overstap naar Buitengewoon. Binnenkort lees je haar verhaal op onze website en via de socials!
  • We gaan van start als partner van FC Dordrecht Inside: onderdeel van het project ‘Werk via Sport’ van DJI, waarbij gedetineerden die richting het einde van hun detentieperiode gaan door middel van sport en andere trainingen naar een baan worden begeleid. Ook hierover berichten we snel meer.
  • Natuurlijk is het onze doelstelling om het aantal kandidaten dat in 2021 een baan vond binnen Facilicom Group - een aantal dat helaas achterbleef door Corona - flink te overtreffen! De eerste 7 kandidaten zijn inmiddels succesvol ingestroomd en we streven naar minimaal 50 duurzame plaatsingen in 2022.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?