Sportservice

Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon is het sportloket voor de gemeenten Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Men kan hier onder andere terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk. Sportservice stimuleert een gezonde leefstijl en wil iedereen plezier en voldoening laten beleven in sport en bewegen. Dat doen ze met beweegaanbod op maat. Daarom werken ze samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

In Hollands Kroon worden er veel laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten georganiseerd, bij verenigingen, in de openbare ruimte, bij maatschappelijke organisaties. Vooral voor de inwoners die normaliter minder snel zelf zouden gaan sporten en/of voor wie een lidmaatschap bij een sportschool of vereniging te kostbaar is. Of voor wie het reguliere sportaanbod niet (makkelijk) bereikbaar is en dichtbij georganiseerd is. Sportservice is dé partner en uitvoerder in lokale aanpakken zoals de Sportdorpen en het Sportakkoord.

Contact

Team Sportservice Hollands Kroon is te contacten via deze link: https://jouw.teamsportservice.nl/schagenhollandskroon/over-ons/

https://jouw.teamsportservice.nl/schagenhollandskroon/ 0224 - 214 774

Vragen? Stel je aan je Sociaal Makelaar